Over ons

Mijn Tuinonderhoud levert tuinproducten en tuinonderhoud aan particuliere en zakelijke klanten. Ons uitgangspunt is goede tuinproducten en -diensten leveren, die voor iedereen betaalbaar zijn. Voor elk budget is er wel een aanbod. Onze aanpak is no nonsens en gaat uit van de relatie tussen mensen. Geen moeilijk gedoe en geen bureaucratie en klanten zijn gewoon mensen en geen nummer. We denken met je mee in mogelijkheden en advies, maar jouw tuin blijft jouw tuin.

Duurzaamheid
Ons streven is naar het leveren van duurzame diensten en producten, voor zover mogelijk. Zo gebruiken we geen chemische producten bij terrasreiniging en tuinonderhoud. Waar mogelijk en wenselijk recyclen we planten en materialen zoals tegels en stenen. Ook snoeiafval proberen we zoveel mogelijk te recyclen tot compost. Heb je tips hoe we het beter kunnen doen? Laat het ons gerust weten!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij tuinwerkzaamheden waarbij meerdere personen nodig zijn, betrekken we zoveel mogelijk kwetsbare jongeren. Dit zijn jongeren die bijvoorbeeld hun opleiding vroegtijdig hebben afgebroken, óf een detentieverleden hebben óf een beperking hebben óf om een andere reden lastig aan het werk komen. Wij zorgen voor de begeleiding van en het toezicht op de uitvoer van het werk door de jongeren. Voordat zij aan het werk gaan bij Mijn Tuinonderhoud, krijgen ze een gedegen intake bij ons en controleren wij hun motivatie en houding. Ons uitgangspunt is dan ook: iedereen verdient een 2e kans, maar die moet je wel zelf met 2 handen aangrijpen.

Vragen?
Heb je vragen over producten of over onze diensten of producten? Mis je producten in onze webshop of in ons overzicht van diensten? Of heb je een opmerking? Neem dan contact met ons op via:

* Telefoonnummer 085-8000228
* Via ons contactformulier
* Via een Whatsapp bericht in de chat op deze website