Veranda/schuur

Ontdek de perfecte uitbreiding voor jouw tuin: een op maat gemaakte veranda of schuur
Wil je je leefruimte uitbreiden en meer genieten van je tuin? Overweeg dan de toevoeging van een prachtige op maat gemaakte veranda of schuur. Bij Mijn Tuinonderhoud bieden we hoogwaardige constructies aan, gebouwd met duurzaam Douglas hout. Dat is niet alleen sterk en betrouwbaar is, maar voegt ook een natuurlijke charme toe aan je buitenruimte.

Waarom Douglas Hout?
Douglas hout staat bekend om zijn duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Als een van de meest robuuste houtsoorten, is het perfect geschikt voor buitenconstructies zoals veranda’s en schuren. Het hout heeft van nature een hoge weerstand tegen vocht, rot en insecten, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurig gebruik buitenshuis.

Veranda, schuur of combinatie? De keuze is aan jou!
Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen in de open lucht, een plek om overdekt met de BBQ aan de slag te gaan of extra opslagruimte nodig hebt, wij hebben de oplossing voor jou. Onze op maat gemaakte veranda’s, bieden een perfecte ruimte om te genieten van het buitenleven. Onze op maat gemaakte schuren zijn functionele en stijlvolle opslagruimtes voor je tuinmeubels, fietsen, gereedschap en meer. Uiteraard is een combinatie van schuur en veranda in één ook een mogelijkheid.

Groen Dak optie voor milieubewuste klanten
Bij ons begrijpen we het belang van milieubewuste keuzes. Daarom bieden we de optie aan voor een groen dak bij zowel onze veranda’s als schuren. Een groen dak geeft niet alleen een prachtig natuurlijk uiterlijk. Het biedt ook tal van ecologische voordelen, zoals het bevorderen van biodiversiteit, het verminderen van regenwaterafvoer en het verbeteren van de isolatie.

Waarom kiezen voor maatwerk?
Bij maatwerk kun je zelf bepalen wat de maat wordt, hoe de afwerking wordt, welke opties je kiest en kun je ook afwijkende vormen laten maken. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Ons team werkt samen om ervoor te zorgen, dat jouw veranda of schuur perfect aansluit bij je wensen en behoeften. We nemen elk detail serieus, van het ontwerp tot de bouw, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op!
Klaar om je buitenruimte te transformeren met een prachtige veranda of schuur? Vul nu het contactformulier in en we nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Bell. en kan ook via tel. 085-8000222. Of je nu kiest voor een veranda met een groen dak of een klassieke schuur van Douglas hout, wij staan klaar om jouw tuindromen werkelijkheid te maken.