Wat zeggen klanten

De reviews op deze website zijn echte reviews van echte klanten. Wij betalen niemand om reviews te plaatsen. Nep reviews worden verwijderd.

18 Reviews

Maarten
Den Haag
5

Tuin renovatie

Prettige en heldere samenwerking, flexibel gedurende de werkzaamheden. Kan met name Werner aanraden voor toekomstige klanten.

Marga Schiffelers
Heerlen
5

Mooie producten voor su00faper prijs

Ik heb 2x solair (wand)lampen hier gekocht. Heel goede kwaliteit en u00e9cht heel goede service. Snelle verzending. Kan er altijd terecht als ik vragen heb!

Gerard
Leiderdorp
4

Werkt hard en goede info

Onze tuin moest ontdaan worden van grote coniferen, een flinke Sering en een grote Laurier en wat ander groenwerk. Werner heeft dat binnen een (werk)dag voor elkaar gekregen. Netjes opgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Berry
4

Goed opgeknapt

Goed en hard gewerkt.. en meegedacht

Sarah Louise
Zoetermeer
5

Fantastic

Great how the idea that I had has become a reality. The transformation of our garden is great. Recommend Werner and his team for sure.

Patricia
Den Haag
5

Keurig en snel geholpen

Perfect en snel geholpen! Gezellige tuinman. Goede prijs!

Rehan
Den haag
5

Onkruid verwijderen en beplanten

Werner heeft onkruid verwijderd en nieuwe beplanting geplaatst. Top werk geleverd en is een eerlijke hovenier/tuinier ! Zeker aan te raden !!!

Alex
Maassluis
1

Verwijderen van 3 coniferen

Werner heeft de coniferen netjes verwijderd,al het afval opgeruimd en zelf de straat nog netjes aangeveegd! Het zat een paar keer tegen, maar in zijn eigen tijd de boel goed opgelost. Goed communicatie, als hij later was liet hij dit op tijd weten, top! Aardige vent die echt werkt voor zijn geld,die zie je jammer genoeg steeds minder. Als ik weer een klus heb weet ik Werner te vinden.

Anita
Vlaardjngen
1

Tuinonderhoud

Werner is gedreven, verstaat zijn vak. Werkt snel. Is helder/transparant in afspraken. Kan goed inschatting maken en inplannen werkzaamheden. Kortom wij zijn blij en zeer tevreden met Werner. Fijne kerel en een vakman. Ik zeg doen....zoek niet verder.

Top!!
Gouda
1

Snoeiwerk

Werner is een topper Alles conform afspraak en top werk afgeleverd !! Volgend jaar weer. Max NPS score 100

Write a Review