Tuin renovatie

Prettige en heldere samenwerking, flexibel gedurende de werkzaamheden. Kan met name Werner aanraden voor toekomstige klanten.

Mooie producten voor súper prijs

Ik heb 2x solair (wand)lampen hier gekocht. Heel goede kwaliteit en écht heel goede service. Snelle verzending. Kan er altijd terecht als ik vragen heb!

Werkt hard en goede info

Onze tuin moest ontdaan worden van grote coniferen, een flinke Sering en een grote Laurier en wat ander groenwerk. Werner heeft dat binnen een (werk)dag voor elkaar gekregen. Netjes opgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Fantastic

Great how the idea that I had has become a reality. The transformation of our garden is great. Recommend Werner and his team for sure.

Onkruid verwijderen en beplanten

Werner heeft onkruid verwijderd en nieuwe beplanting geplaatst. Top werk geleverd en is een eerlijke hovenier/tuinier ! Zeker aan te raden !!!

Verwijderen van 3 coniferen

Werner heeft de coniferen netjes verwijderd, al het afval opgeruimd en zelf de straat nog netjes aangeveegd! Het zat een paar keer tegen, maar in zijn eigen tijd de boel goed opgelost. Goede communicatie, als hij later was liet hij dit op tijd weten, top! Aardige vent die echt werkt voor zijn geld, die zie je jammer genoeg steeds minder. Als ik weer een klus heb weet ik Werner te vinden.

Tuinonderhoud

Werner is gedreven, verstaat zijn vak. Werkt snel. Is helder/transparant in afspraken. Kan goed inschatting maken en inplannen werkzaamheden. Kortom wij zijn blij en zeer tevreden met Werner. Fijne kerel en een vakman. Ik zeg doen….zoek niet verder.

Snoeiwerk

Werner is een topper Alles conform afspraak en top werk afgeleverd !! Volgend jaar weer. Max NPS score 100