schutting plaatsen tuin

Schutting plaatsen of verwijderen

Een schutting gaat vaak een tijd mee. Maar ook schuttingen zijn na verloop van tijd toe aan vervanging. En er zijn nu volop keuzes in soorten, maten, materialen en kwaliteit.

Los van de vorm, hoogte, breedte en dikte, kun je kiezen uit hout, kunstof, metaal of beton. De meest verkochte schutting in Nederland, is de hout- beton schutting. Hierbij staat het houten schuttingdeel tussen betonpalen en op een betonrand.

Wanneer je voor houten schuttingdelen kiest, kies dan wel voor duurzaam gekweekt hout, dat geïmpregneerd is. Dat is verantwoord gekweekt en gaat een tijd mee. Het tarief voor schuttingen plaatsen is €30,- per uur* (*wijzigingen voorbehouden). Bij het plaatsen van schuttingen werken we altijd met 2 personen.

€30,- per uur, exclusief 21% BTW, exclusief eventuele materiaalkosten (wijzigingen voorbehouden).
Voor locaties verder dan 10 kilometer, gerekend vanuit Den Haag Zuid-West, berekenen we aanvullende reiskosten van €0,19 per kilometer (heen én terugreis)

Heb je vragen over het verwijderen van je oude schutting en/of het plaatsen van een nieuwe schutting? Neem dan nu contact op!