Geplaatst op Geef een reactie

Green Friday 2023

=Save the date Green Friday 2023!=

Green Friday 2023

Net als afgelopen jaar, doen we ook in 2023 weer mee met Green Friday van Trees for All. Dit jaar valt het op vrijdag 24 november.

Op Green Friday maken we een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit.

We hopen natuurlijk, dat we met deze actie niet alleen bijdragen aan meer bomen. Die geven verkoeling, nemen CO2 op en houden water vast. Ook willen we mensen inspireren om hun tuin niet alleen maar te betegelen, maar ook ruimte te geven aan groen. Groen kan veel doen voor mensen rondom hun huis of bedrijf. Rust, ontspanning, koelte, zuurstof, schoonheid, biodiversiteit en natuurlijke omgeving.

Vorig jaar gaven we 10 Magnolia’s weg en dit jaar gaan we nog een stap verder! Dit jaar bestaat onze Green Friday actie uit het weggeven van 20 Rode Zuilbeuken weg ter waarde van €75,- per stuk! Geen wegwerp, plastic artikelen, maar bomen planten waar je jaren en jaren plezier van hebt. En niet alleen jij, van meer bomen profiteren de natuur en de buurt ook.

Deze prachtige beuken zijn bij levering tussen 175 en 200 cm hoog en kunnen meer dan 10 meter hoog worden. Door de smalle groeivorm passen ze ook op plekken waar beperkte ruimte is. Ze zijn heel goed winterhard.

In Zuid-Holland gaan we ze gratis planten. Voor andere provincies geldt, dat winnaars ze in Den Haag kunnen ophalen met eigen vervoer. In oktober starten we de winactie en woensdag 22 november 2023 maken we de 20 winnaars bekend. In de komende maanden zullen we hier updates geven, dus volg ons op Facebook❤️.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *