Geplaatst op Geef een reactie

Green Friday 2023

Green Friday 2023

Op vrijdag 24 november 2023 is het weer Green Friday! Ja, dat klopt, wij doen niet mee aan Black Friday met bizarre kortingen die overconsumptie stimuleren. In plaats daarvan gaan we op groen!

Wat is Green Friday dan precies?
De Green Friday beweging is een initiatief van stichting Trees for All. Hiermee laten we een tegengeluid horen op Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen.

Wat gaan wij doen?
Mijn Tuinonderhoud gaat dit keer 20 bomen weggeven . In Zuid-Holland gaan we ze ook kosteloos bezorgen en planten. Zowel particulieren en bedrijven uit Nederland mogen meedoen aan de verloting van de bomen.

Met onze actie compenseren we dit jaar gekapte bomen en planten we er nog meer dan dat. We willen ons vooral richten op urbane gebieden en die verder vergroenen. Daarin kiezen we bomen die zowel aantrekkelijk zijn als passend zijn in een bebouwde omgeving qua omvang. Dit jaar geven 20 stuks Fagus Red Obelisk  van 175/200 cm hoogte. Mooi voor het oog en goed voor de natuur.

Doe je mee?
Volgend jaar gaan we naar tenminste 30 bomen of meer 😊. Doe jij ook mee met Green Friday? Samen maken we het verschil. Ga nu naar onze Facebook pagina en maak kans op een van de 20 bomen! Wil je zelf niet kans maken op een boom, maar weet je misschien iemand anders? Deel dan dit bericht ajb. Sowieso is delen fijn, omdat we zo samen meer aandacht creëren voor Green Friday en het doel daarvan. Leuk, dat je meedoet en helpt met delen; alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *